Onze merken

Aquarelax Label Spa’s

Kwaliteit voor elk budget. Vanaf €4.990

Waarom ons eigen merk?

Beste prijs-kwaliteit verhouding

De aankoop van een Spa is net zoals de zoektocht naar een nieuwe wagen. Een doordachte en persoonlijke keuze is van cruciaal belang om optimaal te kunnen genieten. Dankzij onze eigen lijn van baden zorgen we ervoor dat kwaliteit betaalbaar blijft.

Kies de massage

De AquaRelax spa’s bieden verschillende opties voor hydromassages. Dankzij de verschillende soorten jets en watereffecten kan u kiezen uit onder meer de waterval massage, de aqua rolling massage, algemene massagetherapie zones of een intense massagetherapie.

Regelbare jets

Afhankelijk van de Spa die bij u past, heeft elke gebruiker de mogelijkheid om de kracht van de jets afzonderlijk te regelen. Omdat deze functionaliteit afhankelijk is van het model, nodigen we u graag uit in onze vernieuwde toonzaal voor meer informatie of het testen van een Spa.

Wel of geen drijf-effect

Elke Spa gebruiker kent het: het zogenaamde “drijf-effect”. Sommige jets zijn zo krachtig dat u steeds naar boven, uit uw plaats, geduwd wordt. De zit- en loungeplaatsen bieden voldoende downforce zodat u steeds beneden blijft. Nieuw is het levitation bed, een lange ligplaats waar het net de bedoeling dat u over de hele lengte van uw lichaam kan drijven terwijl de jets de gewenste massage uitvoeren.

Bio-Lok kuipbescherming

Dankzij een extra laag aan de binnenkant van de kuip krijgen microben geen enkele kans om zich vast te hechten aan de rand. Naast de kwalitatieve waterfiltering zorgt deze Bio-Lok technologie voor uitermate zuiver water.

Synergy Water Maintenance System

Door middel van een aparte waterpomp die enkel voor filtrage dient, wordt het water van de AquaRelax spa’s 24/24u gefilterd, zelfs als de massagejets in werking zijn. De filtering op basis van ozon en UV zorgt verder voor helder water dat een minimum aan chemicaliën nodig heeft.

Programmeerbare verwarming

Om energieverbruik te reduceren, bieden de AquaRelax spa’s de mogelijkheid om de verwarming te programmeren zoals u wenst. Hierdoor heeft het water de exacte temperatuur die u wil, wanneer u wil. De goede isolatie en temperatuurvaste cover zorgen verder voor een optimaal warmtebehoud.

Mag het iets meer zijn?

Dimension One staat reeds 40 jaar garant voor absolute topkwaliteit.
Dankzij een innovatief interieur en het zuiverste water, voelde een massage nog nooit zo goed.

Ontdek Dimension One

Alle info die u nodig hebt

Alle video’s die aan bod komen in onze online keuzehulp en meer, kan u (her)bekijken in onze mediatheek. Kom op deze manier alles te weten over Spa’s.

Op zoek naar de perfecte Spa?

Via een paar eenvoudige vragen komt u snel te weten welke Spa het beste bij u past.

Start keuzehulp

Contacteer ons!

Breng een bezoek aan onze toonzaal en ontdek de wereld van AquaRelax.

Openingsuren

Dinsdag - Zaterdag

10.00 - 18.00

Zondag - Maandag

Gesloten