Onze merken

Dimension One Spa’s

Een patent op het zuiverste water. Vanaf €11.990

Mag het iets meer zijn?

Gepatenteerde water-management systemen

Het belangrijkste onderdeel van uw Spa is het water. Daarom heeft Dimension One het UltraPure® systeem ontwikkeld. Het is het enige systeem op de markt dat gebruik maakt van een gesloten circuit op basis van Ozon en UV, waarin het water 24/24 gezuiverd wordt voor het terug in de kuip komt. Hierdoor wordt het gebruik van chemicaliën aanzienlijk gereduceerd. Dimension One is tevens onderdeel van de internationale Jacuzzi® groep en kan hierdoor een beroep doe op de jarenlange ervaring en talrijke innovaties die door Jacuzzi® Inc ontwikkeld worden.

De beste materialen

De kuip van elke Dimension One Spa is vervaardigd uit het gepatenteerde UltraLife®, in samenwerking met Bayer®. Het zorgt voor een bad dat hygiënisch is, anti-slip, anti-shock en anti-UV, waardoor de kuip minder snel zal “vergelen”. Hierdoor zijn Dimension One Spa’s uitermate geschikt voor buitengebruik en krijgt u 10 jaar garantie op de kuip.

De wetenschap van de Hydronomics™

Hydronomics™ is de studie van de menselijke energieoverdracht in water. De ingenieurs en designers van Dimension One ontwikkelden deze wetenschap om ervoor te zorgen dat elke Spa “aangepast” is aan alle aspecten van het menselijke lichaam. Dankzij extra krachtige pompen is de best mogelijke massage een feit.

De jets maken een verschil

Dankzij de Hydronomics™ wetenschap zijn alle jets functioneel geplaatst. Elke jet heeft een andere functie en masseert uw lichaam op een andere plaats. Door de verschillende Bioform zitplaatsen kan u van positie veranderen in de Spa waardoor u een andere soort massage krijgt. Ook de loungeplaatsen zijn zodanig doorontwikkeld dat ze maximaal comfort en voldoende downforce bieden zodat het “drijf-effect” vermeden wordt.

Uniek NeckFlex™ jet systeem

Bij het NeckFlex™ jet systeem zitten er in de verstelbare hoofdsteun vier krachtige en verstelbare water-jets. De jets zijn in vijf standen regelbaar waardoor de zitplaats zich perfect laat aanpassen aan de groote en ergonomie van de persoon die er zit waardoor de nek optimaal gemasseerd kan worden.

Gecontroleerd energieverbruik

Efficiënt verbruik begint met een goede isolatie. Alle Dimension One Spa’s zijn daarom volledig geïsoleerd met een expansief hoge-dichtheid-schuim dat samen met de cover zorgt voor een optimaal warmtebehoud in de kuip. Door de waterzuivering die 24/24 gebeurt, zullen de stroompieken van waterzuivering zo laag mogelijk blijven waardoor het totale energieverbruik efficiënter wordt. 

Opties & Accessoires

Binnen- en buitenverlichting in LED, fonteintjes, drankhouders en zoveel meer. Dankzij de Liquid FX™ is de stijl van de Dimension One Spa’s ongezien. Dankzij de EZ-lifter wordt de cover op en af het bad plaatsen kinderspel. Trapjes, rotsformaties en ga zo maar verder, zorgen ervoor dat de mogelijkheden eindeloos zijn.

Beperkt budget?

Geen probleem, want van een tweepersoons Spa tot een zwemspa, van massagejets tot ligplaatsen, het kwalitatieve aanbod aan AquaRelax Spa’s biedt opties voor iedereen.

Ontdek de AquaRelax Spa’s

Alle info die u nodig hebt

Alle video’s die aan bod komen in onze online keuzehulp en meer, kan u (her)bekijken in onze mediatheek. Kom op deze manier alles te weten over Spa’s.

Op zoek naar de perfecte Spa?

Via een paar eenvoudige vragen komt u snel te weten welke Spa het beste bij u past.

Start keuzehulp

Contacteer ons!

Breng een bezoek aan onze toonzaal en ontdek de wereld van AquaRelax.

Openingsuren

Dinsdag - Zaterdag

10.00 - 18.00

Zondag - Maandag

Gesloten